Ervaring en vakmanschap
Voor perfect egale muren

Contact
Tel : 09 326 09 6809 326 09 68
Gsm : 0478 30 40 940478 30 40 94

Een krak in nieuwbouw pleisterwerken

Pleisterwerken Buyle Frans - Nieuwbouw pleisterwerken

Bij een nieuwbouw is het belangrijk om voor goede vakmannen te kiezen die hun stiel perfect uitvoeren. Pleisterwerken Buyle Frans is zo iemand. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van nieuwbouw pleisterwerken in Berlare en omgeving.

Maak gebruik van onze jarenlang opgebouwde vakkennis

Kiezen voor ons bedrijf is kiezen voor expertise, werkijver en jarenlange ervaring in één. We hechten extra belang aan een goede voorbereiding, gebruiken de juiste technieken en materialen en zorgen voor een vakkundige toepassing met extra oog voor detail.

Stukadoor voor nieuwbouw

Onze firma bepleistert als uw nieuwbouw binnenmuren en plafonds. Na ons werk ziet uw woning er meteen veel meer bewoonbaar uit. Het fantaseren over de afwerking kan beginnen. Wat u ook kiest, schilderen of behangen, wij zorgen ervoor dat uw muren en plafonds in topvorm zijn.

Neem contact op voor een offerte op maat

Pleisterwerken Buyle Frans uit Berlare levert bij nieuwbouw pleisterwerken steeds perfect afgewerkte, schilderklare muren en plafonds af. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor uw nieuwbouw? Aarzel niet en contacteer ons. Wij komen dan graag langs voor een verkennend gesprek.