Ervaring en vakmanschap
Voor perfect egale muren

Contact
Tel : 09 326 09 6809 326 09 68
Gsm : 0478 30 40 940478 30 40 94

De juiste keuze voor binnenbepleistering

Pleisterwerken Buyle Frans - Binnenbepleistering

Wilt u graag kaarsrechte muren, dan laat u de pleisterwerken beter over aan een vakman. Dankzij jarenlange ervaring en de nodige vakkennis is Pleisterwerken Buyle Frans de juiste partner voor uw binnenbepleistering in Berlare.

Jarenlange ervaring en dat ziet u

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie. Expertise die wij graag inzetten om van uw project een succes te maken. Binnenbepleistering is de basis van elke afwerking, dus hoe beter dit gedaan wordt, hoe mooier het eindresultaat van uw interieur. Denk daarbij aan de uitvoering van schilder- en behangwerken, maar ook aan de vloer en plinten. Met ons als partner slaapt u op rozen.

Nieuwbouw, renovatie en herstellingen

Onze firma biedt een totaalpakket aan voor iedereen die op zoek is naar een goede stukadoor. Wij doen pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie, maar voeren ook kleine en grote herstellingen aan pleisterwerk uit. Zo zien uw muren en plafonds er steeds op hun best uit.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in onze diensten? Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem vandaag nog contact op met Pleisterwerken Buyle Frans uit Berlare en wij helpen u graag verder.